Akcie, Komodity, Forex, Zlato, Ropa, Tipy

Diskusní téma: Investice, investování, psychologie investora

Datum: 06.10.2009

Vložil: Admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

No vidíte, to jsou docela zajímavé informace pro, podle mého názoru, naprostou většinu účastníků i tohoto diskuzního fóra.

O žádný boj se nejedná. Ani v nejmenším. Co se týče poplatků, opak je pravdou. Ve skutečnosti jsou mé ceny, v porovnání s konkurencí, až zbytečně levné. Dokonce mi to řekli i moji vlastní klienti! A to ještě nemluvím o službách.

Co se týče akcií, zmiňoval jsem konkrétní tituly v konkrétní časy. To zde ale opravdu nepotřebuji nikomu dokazovat. Natož sám sobě. Ve skutečnosti jsem se již dostal do fáze kdy, bohužel, musím většinu nových zájemců o mé služby odmítat, neboť nesplňují základní požadavek a také já to již kapacitně nezvládám. Toť sen každého podnikatele.

Nicméně, mohu Vás ujistit, že pokud jednám se zajímavým a potenciálním klientem, tak již na první schůzce se mu věnuji třeba 3 hod a zde mu také vše podstatné mohu předvést. Zde není třeba mít žádné obavy z netransparentnosti. Zbytek jsem popsal zde:
www.akcie-komodity.com

Sám, jak jsem již mnohokrát psal, kombinuji FA, TA i psychologickou analýzu. V ideálním případě to do sebe dokonale zapadne.

Můžete popsat mně i ostatním, jak poznáte technicky podhodnocenou akcii? Přiznám se, že ta slovní kombinace mi zatím mnoho nedává smysl. Ale třeba tomu Váš komentář smysl dá.

Vyhledávání

Akcie a Komodity Vrchol.net WarrenBuffett.cz iAkcie Investoři.net

ABCBiz | Akcie CZ | Burza pro začátečníky | Hedge fond | iAkcie | Investiční poradenství | Investoři | Komodity | Poradce | Venture fondy | Vrchol | Warren Buffett

© 2009 - 2010 Akcie CZ. Všechna práva vyhrazena.